Strategische personeelsplanning

Organisaties werken in een samenleving die razendsnel verandert. Technologieën ontwikkelen zich, markten zijn in beweging, concurrentie groeit en medewerkers vergrijzen. Dit heeft effect op je personeelsplanning. HRM Arena kijkt vooruit, denkt mee en zorgt voor wendbaarheid.

Strategische personeelsplanning

Wie wil anticiperen op de toekomst kan niet zonder strategische personeelsplanning. Welke groei verwacht je, welk personeel stroomt uit en welke expertise vloeit hiermee weg? En hoe zorg je ervoor dat je straks de mensen in huis hebt om je ambities waar te maken? Met strategische personeelsbeleid zet je koers naar de toekomst.

HR scan

HRM Arena adviseert over de strategische personeelsplanning voor de komende 3 jaar. We zetten hiervoor onze HR scan in. Een aanpak waarmee we onder meer op basis van diverse analyses en omgevingsonderzoek een strategie opstellen. De HR scan brengt onder meer in kaart welke kwantitatieve en kwalitatieve bezetting een organisatie op de langere termijn nodig heeft.

Start nu, profiteer later

De arbeidsmarkt verandert snel, sommige beroepen worden nu al schaarser. De urgentie van een goede personeelsplanning groeit. Alle reden om nu in kaart te brengen welke kennis en welke mensen je in huis moet halen om straks succesvol te zijn. HRM Arena helpt je op weg.

Ook is het mogelijk om je gegevens achter te laten voor het aanmelden van een vraag over Strategische personeelsplanning.