Vrijwillige vertrekregeling aantrekkelijker

Het gerechtshof in Den Bosch oordeelde onlangs dat een vrijwillige vertrekregeling niet hetzelfde is als een verkapt vroegpensioen. Goed nieuws voor alle betrokkenen van een bedrijfsreorganisatie. Met... Lees meer »

Business Model You

De eendaagse workshop is gebaseerd op de bestseller 'Business Model YOU’ van Tim Clark. Business Model YOU kan gebruikt worden bij de heroverweging of het fine-tunen van je ondernemerschap of... Lees meer »

5 stappenplan Wet DBA

De Wet DBA is per 1 mei 2016 inwerking getreden.Neem de volgende 5 stappen om te voldoen aan de wet DBA. Stap 1: inventarisatie Begin met inventarisatie van opdrachtnemers binnen het bedrijf.... Lees meer »

4 tips om een ontslagdossier op te bouwen

Het ontslagdossier voorbereiden is met de WWZ een van de kerntaken geworden van HR. Kent u deze tips al? We hoeven het u bijna niet meer te vertellen. Zonder ijzersterk ontslagdossier kunt u het in... Lees meer »

Business Model You

Business Model You, de eendaagse workshop die gebaseerd is op de bestseller 'Business Model YOU’ van Tim Clark.

Vraag jij je weleens af wat voor product of dienst je klant wil? Hoe je bedrijf er op dit moment voor staat? Hoe je je bedrijf bestendig kunt maken voor de toekomst? Hoe je ook morgen succesvol kunt zijn? Wat de baan is die bij je past? Waar jij energie van krijgt?

HRM Arena is "Certified Practitioner" zodat wij deze workshop aan kunnen bieden zoals deze bedoeld is.

Na afloop van de workshop heb je niet alleen een antwoord op deze vragen maar beschik je tevens over een model dat je de rest van je leven kunt blijven gebruiken.

Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar het bereiken van je ondernemersdoelstellingen of de volgende stap in je loopbaan!

Meer informatie:
http://hrm-arena.nl/nieuws/26

Inschrijven:
https://www.eventbrite.com/e/business-model-you-tickets-30242672648