Voor wie:

Act ® helpt je met een vernieuwende managementfilosofie die jou daarbij gaat helpen: Human Being Management. De mens als waarde en niet als hulpbron.

Duur:

15 minuten
.

Deelnemers:

vanaf 1 deelnemer
.

De Act ®(Analytical Competence Tool) is een unieke online meetmethode die oog heeft voor de hele mens. Dit meetinstrument geeft richting bij ontwikkelvragen. Act ® gaat veel verder dan zichtbaar gedrag en cognitief denken. De meting maakt gebruik van woorden en uitvoerig geteste beelden. Juist deze combinatie van woorden en beelden maakt het uniek. Het houdt je een spiegel voor en laat je ontdekken wie je écht bent, hoe dat jouw dagelijks leven beperkt, bekrachtigt en bepaalt.

Wat bespreken we:

Wil jij jezelf écht goed leren kennen? Act ® is een slimme, innovatieve methodiek die op heldere, gedetailleerde wijze in slechts 15 minuten een antwoord geeft op vele vragen, zoals:

  • Welke kwaliteiten bezit ik van nature en welke niet?
  • Benut ik al mijn kwaliteiten in mijn huidige functie?
  • Op welke manier neem ik beslissingen?
  • Hoe reageer ik onder druk?
  • Waarom reageer ik zoals ik doe?
  • Hoe kan ik meer energie halen uit mijn werk?
  • Ben ik een natuurlijke leider?
  • Waar krijg ik energie van?
  • Waar loop ik op leeg?