Succes van je organisatie staat en valt met het juiste personeel. Daarom vinden we voor jou de juiste mensen! HRM Arena is het gezicht van je organisatie naar de arbeidsmarkt. We nemen het volledige wervingstraject uit handen, waardoor jij als ondernemer, je kan concentreren op andere zaken.

Het inzetten van een interim professional is bedoeld om het management te ondersteunen of specifieke ondersteuning bieden aan verschillende processen: verandering, kosten, kwaliteit, marktoriëntaties of crisissituaties. Met ons grote netwerk aan interim professionals kunnen we jou helpen.

Wanneer je tijdelijk werkzaamheden op moet vangen door projecten, ziekte, zwangerschap of tijdelijk extra personeel nodig hebt, dan kan HRM Arena je voorzien van tijdelijke arbeidskracht. Vanzelfsprekend is het mogelijk om later de arbeidskracht zelf in vaste dienst te nemen.

VACATURESBen je op zoek naar een nieuwe uitdaging, wil je je verder ontwikkelen in je vakgebied of juist een carrièreswitch maken? Zoek niet verder, we hebben diverse vacatures in de techniek en HR. Zit er niets tussen voor jou, meld je aan voor onze vacature e-mail alert om op de hoogte te blijven.