Succes van je organisatie staat of valt met het juiste personeel. Daarom vinden we voor jou de juiste mensen! HRM Arena is het gezicht van je organisatie naar de arbeidsmarkt. We nemen het volledige wervingstraject bij je uit handen, waardoor jij je kunt concentreren op andere zaken.

De inzet van een interim professional is bedoeld om het management te ondersteunen of specifieke ondersteuning te bieden aan bij projecten: verandering, kwaliteit, etc. Wij werven en selecteren de juiste interim professionals zodat we jou aan de juiste expert helpen.

Wanneer je tijdelijk werkzaamheden op moet vangen voor projecten, door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschap dan voorziet HRM Arena je van tijdelijke arbeidskracht. Vanzelfsprekend is het mogelijk om de arbeidskracht na een vooraf overeengekomen periode zelf in (vaste) dienst te nemen.

VACATURESBen je op zoek naar een nieuwe uitdaging, wil je je verder ontwikkelen in je vakgebied of juist een carrièreswitch maken? Zoek niet verder, wij hebben diverse vacatures in de techniek en HR. Zit er niets tussen voor jou, meld je dan aan voor ons vacature e-mail alert om op de hoogte te blijven.