Voor wie:

Voor iedereen die zijn of haar loopbaan heroverweegt. Business Model You helpt  je bij het in kaart brengen van je persoonlijke bedrijfsmodel. Business Model You zorgt ervoor dat je de waarde van  je eigen vaardigheden begrijpt op de arbeidsmarkt en hoe je ze kunt gebruiken bij het vaststellen van je persoonlijke doelen.

Duur:

1 Dag
.

Deelnemers:

Minimaal 4
Maximaal 12

Business Model YOU kan gebruikt worden bij de heroverweging of het fine-tunen van je loopbaan. De workshop zit vol met waardevolle feedback van de begeleider(s) en de overige deelnemers. Creëer ondernemerschap en je loopbaan, gebaseerd op jouw interesses, kracht en persoonlijkheid. Reflecteer, herzie en kom in actie!

We staan stil bij zaken als:
  • Wat zijn onderscheidende waarden die jou als ondernemer of werknemer bijzonder maken?
  • Waarmee ben je in staat om contact te maken met potentiële klanten of werkgevers?
  • Hoe vertaalt zich dit naar waarde voor jou en voor de organisatie waarvoor jij je inzet?
  • Hoe zet je dit om naar concreet werk en wat heb je daar dan voor nodig?
  • Kortom, wie ben je en wat heb je te brengen of te bieden?
BMY-canvas

Na afloop van de training heb je een helder beeld, een breder overzicht en dieper inzicht in de verschillende onderdelen van je persoonlijke bedrijfsvoering en hun onderlinge samenhang. Je weet hoe jij het beste uit je loopbaan en jezelf kunt halen. Je weet wat je sterkste propositie (zowel zakelijk als professioneel) is en waar verbeterpunten en kansen zitten.

Het businessmodel heeft de insteek om in kaart te brengen hoe je jouw toegevoegde waarde kunt inzetten richting je je loopbaan. Je hebt aan het einde van de dag een concreet plan op 1 A-4 waar je mee aan de slag kunt.