Voor wie:

Deze workshop is voor iedereen die met
Outlook werkt en veel mail ontvangt.

Duur:

1 dagdeel
.

Deelnemers:

Minimaal 4
Maximaal 12

Meer focus, minder afleiding en minder stress. Tijdens deze hands-on training leert men om op een gestructureerde manier om te gaan met Outlook. We staan stil bij zaken als: Is jouw mailbox vol? Ben je het overzicht kwijt? Weet jij wanneer je nog een reactie van iemand moet ontvangen?

De training bevat de volgende onderdelen:
  • Theorie Getting Things Lean
  • Toegankelijke manier om de theorie toe te passen
  • Direct toepasbaar in Outlook 2013 – 2016
  • Zelf toepassen (laptop of tablet nodig)

Om een team bewust te maken van verspillingen in bedrijfsprocessen, starten we bij nieuwe klanten eerst met een persoonlijke effectiviteit inspiratiesessie. Tijdens deze inspiratiesessie, Get Your Inbox Clean, dagen wij deelnemers uit om op een andere manier om te gaan met werk wat op hen afkomt en focus aan te brengen op de taak die hun aandacht nodig heeft. Daarbij wordt sturing op gedrag en aanpassing van de huidige werkwijze onder de loep genomen en krijgen de deelnemers persoonlijke aandacht om de theorie toe te passen op hun eigen werkgebied.

lean

Door de training krijgen de deelnemers Focus op en in het werk, tools om slimmer te werken, rust in het hoofd, een lege inbox en een hogere effectiviteit en productiviteit.

Door de aangereikte tools van deze training structureel toe te passen, hebben de deelnemers de rest van hun leven profijt van het aangeleerde.