HR, HRM, P&O, personeelszaken…..

Verschillende termen die zich met hetzelfde vakgebied bezighouden en hetzelfde doel nastreven. Daar ligt nu precies de kracht van HRM Arena. Een bijdrage leveren aan de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen. De ervaring van HRM Arena is breed en divers en altijd met een bedrijfseconomische inslag. Er is oog voor de medewerkers zonder hierbij de belangen van de onderneming uit het oog te verliezen. No-nonsens oplossingen die praktisch en duurzaam inzetbaar zijn. Ook in tijden die aan verandering onderhevig zijn wordt gewerkt met flexibele oplossingen die recht doen aan de vraagstelling. Oplossingen voortkomend uit passie, kracht, heldere uitgangspunten en steeds met een positieve inslag. In HRM Arena vind je een betrouwbare partner die HR toegankelijk en begrijpelijk maakt. Een partner waarbij een duurzame relatie op basis van vertrouwen het uitgangspunt is.

Business Model You

Business Model You, de eendaagse workshop die gebaseerd is op de bestseller 'Business Model YOU’ van Tim Clark.

Vraag jij je weleens af wat de baan is die bij jou past? wat voor product of dienst je klant wil? Wat je met je carrière of loopbaan wilt doen? Hoe je bedrijf er op dit moment voor staat? Hoe je je bedrijf bestendig kunt maken voor de toekomst? Waar jij energie van krijgt? Hoe je ook morgen succesvol kunt zijn? 

HRM Arena is Certified Practitioner van Business Model You zodat wij deze workshop aan kunnen bieden zoals deze bedoeld is.

Na afloop van de workshop heb je niet alleen een antwoord op deze vragen maar beschik je tevens over een model dat je de rest van je leven kunt blijven gebruiken.

Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar het bereiken van je ondernemersdoelstellingen of de volgende stap in je loopbaan!

Meer informatie:
http://hrm-arena.nl/nieuws/28

Inschrijven:
https://www.eventbrite.com/e/business-model-you-tickets-30242059815?aff=erelexpmlt