Business Model You

De eendaagse workshop is gebaseerd op de bestseller 'Business Model YOU’ van Tim Clark. Business Model YOU kan gebruikt worden bij de heroverweging of het fine-tunen van je ondernemerschap of loopbaan. Vraag jij je weleens af wat je klant voor een product of dienst wil? Hoe je bedrijf er op dit moment voor staat? Hoe je je bedrijf bestendig kun maken voor de toekomst? Welke switch je in je loopbaan wilt maken? Hoe je ook morgen succesvol kunt zijn? Hoe je die switch succesvol maakt?

Om deze vragen te kunnen beantwoorden is het essentieel dat je weet hoe je van waarde bent voor anderen. ‘Business Model YOU’ is een simpele, gevalideerde en visuele methode om jouw persoonlijke businessmodel te maken. Ontdek nieuwe manieren waarop je jouw vaardigheden kunt aanpassen aan veranderende behoeftes van je klanten, van de markt, van je werkgever of van jezelf.

Het zelfstandig aan de slag gaan met het Business Model You blijkt in de praktijk vaak lastig. Je stelt dan immers in je eentje een plan op. Wellicht heb je daarbij ook last van blinde vlekken. Daarom zit de workshop vol met feedback. Feedback van de begeleider(s) maar ook van de overige deelnemers.

Tijdens de workshop werk je aan het belangrijkste businessmodel wat je in carrière zult tegenkomen: ‘Business Model YOU’. Creëer je ondernemerschap en je loopbaan gebaseerd op jouw interesses, kracht en persoonlijkheid. Reflecteer, herzie en kom in actie!

De workshop ‘Business model YOU’ is een inspirerende manier om je ondernemerschap of je loopbaan, wat jij doet en wilt gaan doen te beschrijven, te analyseren en om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Uiteindelijk komt dat bij elkaar op één zeer overzichtelijk A-4. We staan stil bij zaken als:

  • Wat zijn nu die onderscheidende waarden die jouw bedrijf of jou als werknemer bijzonder maken?

  • Waarmee ben je in staat om contact te maken met potentiële klanten of werkgevers?

  • Hoe vertaalt zich dit naar waarde, waarde voor jou en waarde voor de organisatie waarvoor jij je inzet?

  • Hoe zet je dit om naar concreet werk en wat heb je daar dan voor nodig?

  • Kortom wie ben je en wat heb je te brengen of te bieden?

Tijdens de workshop word je regelmatig met beelden over jezelf geconfronteerd of zul je anderen confronteren met jouw beeld over hen. De workshop zit vol met zeer waardevolle feedback van de andere deelnemers. Hierdoor wordt je geholpen jouw zaken nog strakker omlijnt te beschrijven.

Na afloop heb je een helder beeld, een breder overzicht en dieper inzicht in de verschillende onderdelen van je bedrijfsvoering en hun onderlinge samenhang. Je weet hoe jij het beste uit je loopbaan kunt halen. Je weet wat je sterkste propositie (zowel zakelijk als professioneel) is en waar verbeterpunten en kansen zitten. Je beschikt na deze workshop dan ook over je eigen Business Model en je hebt voldoende kennis om zelf verder te gaan. De werkwijze is eenvoudig en efficiënt, snel te leren en onmiddellijk toepasbaar.

De workshop is er voor iedereen die voor zichzelf wil starten, iedereen die als zelfstandige werkt, iedereen die een eigen bedrijf heeft, iedereen die zijn of haar loopbaan aan het heroverwegen is en behoefte heeft om zijn/ haar concept te testen en tegen het licht te houden. Dit doe je met andere ondernemers en andere professionals die hun loopbaan opnieuw vorm willen geven. Het businessmodel heeft dan ook de insteek om in kaart te brengen hoe je jouw toegevoegde waarde (producten/ diensten / kwaliteiten) kunt inzetten richting je klant of loopbaan.

De workshop duur een dag. De investering bij open inschrijving bedraagt € 395,— ex. BTW per deelnemer. Dit is inclusief alle benodigdheden voor de workshop, de lunch en consumpties gedurende de workshop. Voor in-company trajecten worden afspraken op maat gemaakt.

Terug naar overzicht

Business Model You

Business Model You, de eendaagse workshop die gebaseerd is op de bestseller 'Business Model YOU’ van Tim Clark.

Vraag jij je weleens af wat de baan is die bij jou past? wat voor product of dienst je klant wil? Wat je met je carrière of loopbaan wilt doen? Hoe je bedrijf er op dit moment voor staat? Hoe je je bedrijf bestendig kunt maken voor de toekomst? Waar jij energie van krijgt? Hoe je ook morgen succesvol kunt zijn? 

HRM Arena is Certified Practitioner van Business Model You zodat wij deze workshop aan kunnen bieden zoals deze bedoeld is.

Na afloop van de workshop heb je niet alleen een antwoord op deze vragen maar beschik je tevens over een model dat je de rest van je leven kunt blijven gebruiken.

Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar het bereiken van je ondernemersdoelstellingen of de volgende stap in je loopbaan!

Meer informatie:
http://hrm-arena.nl/nieuws/28

Inschrijven:
https://www.eventbrite.com/e/business-model-you-tickets-30242059815?aff=erelexpmlt