5 stappenplan Wet DBA

De Wet DBA is per 1 mei 2016 inwerking getreden.Neem de volgende 5 stappen om te voldoen aan de wet DBA. Stap 1: inventarisatie Begin met inventarisatie van opdrachtnemers binnen het bedrijf.... Lees meer »

4 tips om een ontslagdossier op te bouwen

Het ontslagdossier voorbereiden is met de WWZ een van de kerntaken geworden van HR. Kent u deze tips al? We hoeven het u bijna niet meer te vertellen. Zonder ijzersterk ontslagdossier kunt u het in... Lees meer »

Loon tijdens ziekte? Houd je aan de regels!

Als jij je tijdens je ziekte niet aan de voorschriften houdt, riskeer je opschorting of zelfs een stopzetting van jouw loonbetalingen. De werkgever kan het loon van de zieke werknemer opschorten als... Lees meer »

Vergoeding bij ontbinding

Als de ontbinding van de arbeidsovereenkomst het gevolg is van ernstig verwijtbaar handelen of nalaten van de werkgever, dan dient de werknemer hiervoor te worden gecompenseerd, ook om dergelijk handelen... Lees meer »

Business Model You

Business Model You, de eendaagse workshop die gebaseerd is op de bestseller 'Business Model YOU’ van Tim Clark.

Vraag jij je weleens af wat de baan is die bij jou past? wat voor product of dienst je klant wil? Wat je met je carrière of loopbaan wilt doen? Hoe je bedrijf er op dit moment voor staat? Hoe je je bedrijf bestendig kunt maken voor de toekomst? Waar jij energie van krijgt? Hoe je ook morgen succesvol kunt zijn? 

HRM Arena is Certified Practitioner van Business Model You zodat wij deze workshop aan kunnen bieden zoals deze bedoeld is.

Na afloop van de workshop heb je niet alleen een antwoord op deze vragen maar beschik je tevens over een model dat je de rest van je leven kunt blijven gebruiken.

Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar het bereiken van je ondernemersdoelstellingen of de volgende stap in je loopbaan!

Meer informatie:
http://hrm-arena.nl/nieuws/28

Inschrijven:
https://www.eventbrite.com/e/business-model-you-tickets-30242059815?aff=erelexpmlt