OVER HRM ARENA

Elkaar versterken; dat is wat we binnen HRM Arena belangrijk vinden, vanuit die visie is in 2014 HRM Arena ontstaan.

HRM Arena is jouw personeel- en organisatie adviesbureau. Met onze brede kennis, ervaring en samenwerkingspartners kunnen wij je adviseren, ondersteunen en concreet helpen bij alle uitdagingen waar je mee in aanraking komt als je met personeel werkt.

Wij kunnen dan ook alle personeel- of organisatorische vraagstukken waar je mee te maken krijgt overnemen. Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, maken wij (indien dat nodig mocht zijn) gebruik van ons uitgebreide netwerk van samenwerkingspartners.

Ook kunnen wij je helpen bij het werven en selecteren van vast- en tijdelijk personeel, wij zijn gespecialiseerd in technische- en HR-functies. Samen met jou bundelen we onze krachten en zorgen we voor een persoonlijke, eerlijke en transparante aanpak.

Wij helpen daarnaast mensen die op het werk of privé vastlopen. Dat doen wij door gebruik te maken van een gevalideerd instrument dat de basis vormt tot het krijgen van zelfinzicht dat eventueel door een coachingstraject verder vorm gegeven kan worden.

ontstaan

ONZE MISSIE

Als HRM Arena streven we ernaar om organisaties en individuen te laten groeien om ieders doelen te vervullen. Bij onze interacties staan transparantie, eerlijkheid, oprechtheid en kwaliteit op nummer 1. Onze overtuiging is door mensen en organisaties ruimte en vrijheid te geven, zich (nog) beter kunnen ontwikkelen. Wij laten krachten samen komen voor:

  • bedrijven bij het beter worden door hen te ondersteunen hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken;
  • sollicitanten bij het benutten van hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt;
  • medewerkers bij het zich ontwikkelen tot een beter mens en een betere professional

ONZE VISIE

  • Een duurzame relatie met de klant te bouwen om deze goed te leren kennen en van de juiste dienstverlening te voorzien;
  • interactieve trainingen en workshops te geven die zich in de praktijk bewezen hebben;
  • alleen kandidaten voor te stellen die positief door onze recruitment procedures gekomen zijn;
  • oog voor de medewerkers bij onze klanten te hebben waarbij we de bedrijfsdoelstelling niet uit het oog verliezen;
  • samen te werken met partijen/derden die de juiste expertise kunnen bieden.
Geert<br />Hendrikx

Geert
Hendrikx

Managing partner
Marcel Van Brunschot

Marcel Van Brunschot

Managing partner