Onderstaand een aantal ervaringen over de samenwerking met HRM Arena

 

Referentie Johan (kandidaat):

‘Door HRM Arena heb ik binnen 2 weken een nieuwe baan gevonden. Het contact met HRM Arena heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren en er was zeker ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Ik wil HRM Arena dan ook hartelijk bedanken voor de begeleiding en kan hen aan eenieder aanbevelen. Vriendelijk bedankt, Johan'

 

Referentie Joris (kandidaat):

'Ik ben met HRM Arena in contact gekomen omdat ik opzoek was naar een nieuwe baan in de techniek. Na een kennismakingsgesprek hadden ze enkele dagen later al een aantal bedrijven aan mij voorgesteld die ik misschien wel interessant zou kunnen vinden. Vanuit dit voorstel heb ik een aantal keuzes gemaakt en daar waar mogelijk heeft HRM Arena mij voorgelegd bij die bedrijven. Op deze manier had ik in een zeer korte tijd al verschillende sollicitatie gesprekken gehad bij diverse bedrijven, waardoor ik mezelf goed heb kunnen oriënteren op een nieuwe baan. Uiteindelijk heb ik na iets meer dan één maand tijd mijn keuze kunnen maken! Het contact verliep heel prettig, HRM Arena had antwoord op al mijn vragen.’

 

Referentie Ralph (kandidaat):

‘HRM Arena heb ik ontmoet op zoek naar een nieuwe baan. Mijn contact met hen was zeer plezierig. De communicatie verliep vlot en men was goed bereikbaar voor al mijn vragen.'

 

Referentie Menno (Kandidaat)

HR verandert, en de linked in berichten van HRM Arena spreken mij aan en deze deel ik graag in mijn netwerk. M'n eerste (en tweede, derde) indruk met HRM Arena zijn positief.

 

Referentie Jo (Opdrachtgever):

We hebben op een prettige manier samengewerkt om een goede passende elektromonteur voor onze organisatie te vinden. Ik ben blij dat HRM Arena de situatie bij ons zo goed heeft in kunnen schatten, en op een korte termijn aan onze vraag heeeft kunnen voldoen. Mijn dank hiervoor. Groetjes Jo (Hoofd Technische Dienst)

 

Referentie Marc (Opdrachtgever)

Begin 2016 hebben we HRM-Arena gevraagd ons te ondersteunen bij een ontslagprocedure. Door middel van een goede intake was het mogelijk om in één keer een goede ontslagbrief en vaststellingsovereenkomst op te stellen. Door de juiste inhoud en afwegingen hebben we dit ontslag dan ook in een keer afkunnen ronden. Voor ons als organisatie betekende dit dat we zonder vervelende bijkomstigheden deze kwestie in een kort traject hebben kunnen afsluiten. Wat mij betreft is de dienstverlening van HRM Arena een echte aanrader.

 

Referentie Ad (Kandidaat)

‘Ik heb Jacqueline Mul leren kennen via een baan advertentie op de website van HRM Arena n.a.v. het zoeken naar een nieuwe baan. Vanaf het eerste telefonische contact tot aan ons laatste contact is zij voor mij een professionele hulp geweest bij de behandeling van mijn sollicitatie. Gezien het feit dat ik ook bij deze firma ga starten, mag ik concluderen dat onze samenwerking succesvol was. Wat voor mij vooral belangrijk is geweest is dat de mensen van HRM Arena er voor je zijn en niet alleen een doorgeef luik zijn. Ook de persoonlijke interesse in mijn persoon en de nazorg waren zeer goed. Al met al een prettige partner.’

 

Referentie Serge (opdrachtgever)

'HRM Arena helpt en ontzorgt ons met ons HR beleid. Samen met HRM Arena hebben wij ons functie huis opgetuigd en maken we gebruik van correcte contracten, werken we met functie omschrijvingen en hebben we een concreet en eenvoudig beoordeling systeem kunnen ontwikkelen. HRM Arena heeft hierin een voortrekkende en faciliterende rol in gespeeld. Daarnaast kunnen we alle vragen rondom HR kwijt die wij op ons afgevuurd krijgen als kleine MKB-er en waar we eigenlijk geen tijd voor hebben. Al met al een prima partner waarmee we goed kunnen sparren en die ons met hun ervaring enorm van dienst zijn.

Ook hebben we ondertussen samen met HRM Arena onze eerste succesvolle W&S traject achter de rug. Samen met HRM Arena hebben we uitgebreid gediscussieerd over het te zoeken profiel waarbij HRM Arena aandachtig heeft geluisterd en meegedacht heeft met als resultaat een medewerker die past in ons team en die gelijk een vliegende start heeft gemaakt binnen ons bedrijf. Wij gaan samen met HRM Arena graag op naar een volgend succes op dit gebied.'

Business Model You

Business Model You, de eendaagse workshop die gebaseerd is op de bestseller 'Business Model YOU’ van Tim Clark.

Vraag jij je weleens af wat de baan is die bij jou past? wat voor product of dienst je klant wil? Wat je met je carrière of loopbaan wilt doen? Hoe je bedrijf er op dit moment voor staat? Hoe je je bedrijf bestendig kunt maken voor de toekomst? Waar jij energie van krijgt? Hoe je ook morgen succesvol kunt zijn? 

HRM Arena is Certified Practitioner van Business Model You zodat wij deze workshop aan kunnen bieden zoals deze bedoeld is.

Na afloop van de workshop heb je niet alleen een antwoord op deze vragen maar beschik je tevens over een model dat je de rest van je leven kunt blijven gebruiken.

Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar het bereiken van je ondernemersdoelstellingen of de volgende stap in je loopbaan!

Meer informatie:
http://hrm-arena.nl/nieuws/28

Inschrijven:
https://www.eventbrite.com/e/business-model-you-tickets-30242059815?aff=erelexpmlt