Niet alleen bedrijven, maar ook kandidaten beschouwen HRM Arena als een betrouwbare partner voor o.a. bemiddeling van personeel en als kennisbron. Onderstaand een kleine greep referenties (bedrijven en kandidaten) van HRM Arena.

Werving & Selectie

Ik was al een tijdje beschikbaar, toen HRM Arena mij benaderde. De recruiters bij HRM Arena bleven aandachtig gedurende het gehele traject, zodat zij de juiste baan voor mij konden vinden. Ik ben goed geholpen en begeleid. Niet alleen bij mijn sollicitatieprocedure, maar ook nu ik een aantal maanden later met plezier mijn nieuwe functie uitoefen, blijft HRM Arena betrokken bij hoe het mij bevalt.

Medewerkers van HRM Arena nemen de tijd en aandacht om de kandidaat te doorgronden van begin tot eind. Dat geeft mij een goed gevoel.

Romy Unilin

Bij UNILIN Insulation BV kijken we verder dan het CV van een kandidaat, we zijn op zoek naar een persoon, iemand met potentie die onze visie deelt en ons verder brengt.

De persoonlijke en oprechte aanpak van HRM Arena is daarbij zeer waardevol. Ze zijn geïnteresseerd en kennen zowel de structuur als cultuur van onze organisatie, hierdoor weten ze precies welke kandidaten echt bij ons passen.

HRM Arena levert kwaliteit op maat en zorgt voor een fijne samenwerking!

Serge Smits foto LinkedIn

Samen met HRM Arena hebben we het HR beleid, functiehuis en gepersonaliseerd beoordelingssysteem ontwikkeld. Daarnaast kunnen we alle HR vragen kwijt waar we als MKB-er geen tijd voor hebben. Al met al een voortrekkende en faciliterende partner waarmee we goed kunnen sparren en die ons met hun ervaring enorm van dienst zijn. 

Ook hebben we samen met HRM Arena meerdere succesvolle W&S trajecten achter de rug. HRM Arena heeft aandachtig geluisterd en meegedacht, met als resultaat medewerkers die passen in ons team en die gelijk een vliegende start hebben gemaakt. Wij gaan samen met HRM Arena graag op naar een volgend succes.

Anita Stuiver RB foto

Geert heb ik leren kennen op het schoolplein van onze kinderen, daar wisselden we van gedachte over P&O. Toen ik op zoek was naar ander werk heeft HRM Arena me begeleid. Zij hadden een fijne aanpak, dachten mee en waren goed bereikbaar. Bij een andere werkgever heeft Geert me geholpen bij het opzetten van het functiehuis en -profielen. Zijn expertise en kritische vragen hebben gezorgd voor heldere verbeterpunten. Bij het invullen van bouwvacatures helpen Martine en Jacqueline. Wij zijn specialist in bouwkundige brandpreventie, dat maakt het vinden van de juiste persoon lastig.

Kortom, ik waardeer het persoonlijke contact en vind het erg fijn samenwerken met HRM Arena!

Manuel-Miltop

Geert en ik zijn allebei lid van bedrijvenvereniging RIVU. Tijdens een evenement hebben we elkaar ontmoet en gaf ik aan dat wij ons HRM-beleid meer vorm wilden geven. Daarbij heeft hij ons goed kunnen helpen. Er is een HRM bedrijfsscan gemaakt, het bedrijfsreglement is gefinetuned en er zijn formats gemaakt, zodat er een standaard is voor arbeidscontracten. Ook bij specifieke cases heeft Geert ons van de nodige informatie en advies voorzien.

Onze bedrijfslocaties zijn dicht bij elkaar, waardoor ‘even bij elkaar binnenlopen’ gemakkelijk is. Geert is een pragmatische en deskundige sparringspartner met een pro-actieve houding. Eventuele vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Ik zou HRM Arena zeker aanbevelen bij andere ondernemers!