HRM Arena kan je ondersteunen met verschillende trainingen & coachingstrajecten.

Het cultuurspel

Er wordt steeds meer van organisaties verwacht, maar andere resultaten vragen om andere werkwijzen en ander gedrag bij je medewerkers. En dan wordt het lastig, soms is gedrag al erg ingesleten in de organisatie.

Business-Model-You

Een nieuwe loopbaan klinkt soms aantrekkelijk, maar hoe doe je dat? Met behulp van Business Model You en de Canvas-methode krijg je antwoord op vragen als: wat past bij me? Welke waarde voeg ik toe?

In een dag een business plan maken dat alle elementen van je onderneming beschrijft? Met behulp van Business Model Canvas  sta je stil bij: Wat is mijn waardepropositie? Is mijn onderneming toekomstbestendig?

Ziekteverzuim kan voor een werkgever flink in de papieren lopen. Verzuim voorkomen, gaat verder dan wettelijke verplichtingen en bescherming. Weten jouw leidinggevende hoe ze het gesprek in goede banen kunnen leiden?

lean

Ben je het overzicht kwijt en op zoek naar meer focus en effectiviteit binnen de belangrijkste taken van het team? Dan is deze methode dé oplossing voor jou. Na de training heb je een opgeruimd hoofd (minder stress), mailbox en bureau.

ACT meting

Wil je de omslag van HRM naar HBM maken? HRM Arena kan je helpen veranderen ‘Human Resource Management’ in ‘Human Being Management’. Daarbij maken we gebruik van onze unieke Analytical Competence Tool (ACT®).

Workshop samenwerking

Om je bedrijf succesvol te maken is een goede communicatie met je collega’s cruciaal. Tijdens de samenwerkingsworkshop wordt het vertrouwen en de effectiviteit binnen een team onderzocht: Hoe zijn de teamrollen verdeeld?

Voor de één een verplicht nummer. Voor de ander een kans, om op een constructieve manier feedback te geven, verbeterpunten te bespreken, blinde vlekken inzichtelijk te maken of om gedrag te veranderen.