Wij werken voor

HRM Arena werkt, of heeft gewerkt voor onderstaande bedrijven.

Op verzoek kunnen referenties overlegd worden.

International Flavors & Fragrances

http://www.iff.com

International Flavors & Fragrances, afgekort IFF, is een toonaangevende multinational op het gebied van de ontwikkeling, productie en verkoop van geur- en smaakstoffen. Het hoofdkantoor van ons bedrijf is gevestigd in New York. In Nederland zijn er vestigingen in Tilburg en Hilversum. Met 450 medewerkers neemt IFF Tilburg een belangrijke plaats in binnen dit wereldwijde bedrijf.

Terug naar het overzicht

Business Model You

Business Model You, de eendaagse workshop die gebaseerd is op de bestseller 'Business Model YOU’ van Tim Clark.

Vraag jij je weleens af wat de baan is die bij jou past? wat voor product of dienst je klant wil? Wat je met je carrière of loopbaan wilt doen? Hoe je bedrijf er op dit moment voor staat? Hoe je je bedrijf bestendig kunt maken voor de toekomst? Waar jij energie van krijgt? Hoe je ook morgen succesvol kunt zijn? 

HRM Arena is Certified Practitioner van Business Model You zodat wij deze workshop aan kunnen bieden zoals deze bedoeld is.

Na afloop van de workshop heb je niet alleen een antwoord op deze vragen maar beschik je tevens over een model dat je de rest van je leven kunt blijven gebruiken.

Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar het bereiken van je ondernemersdoelstellingen of de volgende stap in je loopbaan!

Meer informatie:
http://hrm-arena.nl/nieuws/28

Inschrijven:
https://www.eventbrite.com/e/business-model-you-tickets-30242059815?aff=erelexpmlt