Wij werken voor

HRM Arena werkt, of heeft gewerkt voor onderstaande bedrijven.

Op verzoek kunnen referenties overlegd worden.

It Suits Fashion

http://www.itsuitsit.nl

it suits IT is leverancier van voor de fashionbranche gespecialiseerde software oplossingen. Moderne en slimme oplossingen, zoals Apps, B2B en B2C webshops, Sales Portals, ERP software, online vakbeurzen en order picking tools stellen fashionbedrijven in staat om snel in te spelen op de steeds veranderende vraag uit de markt.

Terug naar het overzicht

Business Model You

Business Model You, de eendaagse workshop die gebaseerd is op de bestseller 'Business Model YOU’ van Tim Clark.

Vraag jij je weleens af wat de baan is die bij jou past? wat voor product of dienst je klant wil? Wat je met je carrière of loopbaan wilt doen? Hoe je bedrijf er op dit moment voor staat? Hoe je je bedrijf bestendig kunt maken voor de toekomst? Waar jij energie van krijgt? Hoe je ook morgen succesvol kunt zijn? 

HRM Arena is Certified Practitioner van Business Model You zodat wij deze workshop aan kunnen bieden zoals deze bedoeld is.

Na afloop van de workshop heb je niet alleen een antwoord op deze vragen maar beschik je tevens over een model dat je de rest van je leven kunt blijven gebruiken.

Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar het bereiken van je ondernemersdoelstellingen of de volgende stap in je loopbaan!

Meer informatie:
http://hrm-arena.nl/nieuws/28

Inschrijven:
https://www.eventbrite.com/e/business-model-you-tickets-30242059815?aff=erelexpmlt