Voor wie:

Organisaties, afdelingen of teams die beter met elkaar willen samenwerken.

Duur:

½ tot 1
Dagdeel

Deelnemers:

Minimaal 6
Maximaal 24

We werken iedere dag samen. Samenwerking is de basis van succes van de afdeling of organisatie. Wordt er binnen jouw bedrijf effectief samengewerkt? Ontdek het met behulp van deze zeer interactieve workshop. De deelnemers zullen gaan ervaren hoe er gecommuniceerd wordt, wie welke rol in een team heeft en wat dat doet met de coöperatie en wat dat doet met het wel of niet initiatief nemen van de deelnemers.

Tijdens de workshop wordt het team of worden de teams omgedoopt tot een vliegtuigfabriek. Men krijgt orders van een klant en die orders moeten uitgevoerd worden. Aan het licht komt onder andere: Wie heeft welke rol? Op welke manier wordt er gecommuniceerd? Wie neemt het initiatief of wie duikt weg? De ervaring leert dat de uitkomst soms heel verrassend kan zijn.

De workshop samenwerking geeft op een interactieve manier inzicht in de manier van samenwerking of het gebrek daar aan. Op basis van de observaties door de eigen collega’s kan men concreet in de praktijk aan de slag om de samenwerking te verbeteren.

samenwerken